Perfect Anti-Aging Center hecht veel waarde aan een persoonlijk advies. Onze benadering zorgt er voor dat we bij onze klanten het optimale effect bereiken. Daarbij zijn er altijd meerdere mogelijkheden om het doel te realiseren. Onze tarieven zijn passend bij ieders wensen en ieders budget.

Onderstaande tarieven zijn dan ook een indicatie. Tijdens uw persoonlijk (en kosteloos) consult leggen wij u alle mogelijkheden uit en geven wij u ook de informatie die u nodig heeft om tot een verantwoorde beslissing te komen. Uw wensen, uw huid en uw budget staan daarbij centraal.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Tarieven

Botox® / Bocouture®

1 zone (bijv. de frons of kraaienpootjes) € 120,-
2 zones € 230,-
3 regio’s € 340,-
Beide oksels, behandeling overmatige transpiratie € 500,-
Migraine, spanningshoofdpijn € 250,-
Tandenknarsen (bruxisme) € 350,-
Gummy smile € 90,-
Wenkbrauwlift € 75,-

Hyaluronzuur

1 ml vanaf € 320,-

Radiesse   

1,5 ml € 500,-
3,0 ml € 900,-

Liquid facelift

Vanaf €900

Mesotherapie met skinboosters

 1 Regio € 100
1e behandeling € 300
2e behandeling € 250
3e behandeling € 200

Verhinderd?

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan dient u de afspraak tenminste 24 uur voor aanvang af te zeggen. Dat kan per e-mail op info@perfectantiagingcenter.nl en telefonisch via 06 – 13 27 28 11.

Als u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt het bedrag van € 55,- in rekening te brengen. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

Gratis consult

Bij Perfect Anti-Aging Center krijgt u het eerste consult gratis! Wilt u meer informatie over een behandeling? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Contactformulier