In het kort

Perfect Anti-Aging Center is een professionele kliniek, gespecialiseerd in huidverbeteringen, injectables en Plexr Soft Surgery. De eigenaar van de kliniek is drs. Shelly Gangapersad. Met ruime ervaring heeft zij meer dan 10.000 (injectie)behandelingen op haar naam staan.

Loopbaan

In 2001 heeft dokter Gangapersad haar artsendiploma aan de UvA en ging werken als assistent interne geneeskunde/nefrologie in het AMC. Eind 2001 begon zij haar werk als verzekeringsarts en haalde in 2007 hiertoe haar registratie/diploma. Echter, na enige jaren als verzekeringsarts te hebben gewerkt ging zij het werken met haar handen toch wel erg missen. Zodoende is zij actief een ingang gaan zoeken in de cosmetische geneeskunde. Zij kon bij drs. Jani van Loghem van de kliniek Doctors Inc in Amsterdam terecht. Hij leerde haar de fijne kneepjes van het vak en nog steeds. Hiernaast volgt zij nog steeds workshops/trainingen en congressen in binnen- en buitenland om nieuwe ontwikkelingen op de voet te kunnen blijven volgen. Sinds 2011 heeft zij haar eigen praktijk.

Wat dokter Gangapersad belangrijk vindt bij het uitvoeren van behandelingen is dat de klanten tevreden zijn, blij naar huis gaan en dat zij na behandeling een rustige uitstraling hebben met behoud van een natuurlijk uiterlijk.

Het feit dat ik weer met mijn handen kon werken, bij de fillers direct resultaat is te zien bij de klant en het enthousiasme van de klant na de behandeling gaf mij zoveel spirit dat dit mijn drijvende kracht is geworden om ook voor mijzelf verder te gaan.

Tevens kan zij u doorverwijzen voor plastisch chirurgische ingrepen. Zo zorgt zij ervoor dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw innerlijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een behandeling? Bij Perfect Anti Aging Center krijgt u het eerste consult gratis! Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op. Op onze contactpagina vindt u tevens onze openingstijden.

Contactformulier